Du kan ændre din plan når som helst fra dit kontos område Abonnement. Se priser for de tilgængelige planer.
Opdater dit abonnement
- Gå til din konto og åbn Abonnement.
- Klik på Opdater abonnement for at åbne dialogboksen Administrer abonnement.
- Vælg:
- Plan — det samlede antal e-etiketter, du har brug for.
- Mærker — hvor mange mærker du vil administrere (dit første er gratis).
- Brugere — ekstra pladser til teammedlemmer. Din konto inkluderer allerede én plads til dig selv; tilføj flere her, hvis du vil invitere andre.
- Gennemgå Oversigt, og klik derefter på Fortsæt til betaling for at bekræfte.

Bemærk: Valuta kan kun indstilles, når du abonnerer første gang. Når du først er på en betalt plan, er faktureringsvalutaen fast og kan ikke ændres.
Pro rata-beregning
Når du opgraderer midt i en cyklus, bliver din plan pro rata-beregnet — du betaler kun for de nye funktioner fra i dag, med fradrag for det, du allerede har betalt. Dialogboksen viser beløbet, der skal betales i dag, og din næste automatiske fornyelse.
Nedgradering
Hvis du nedgraderer under det, du bruger i øjeblikket, vil du blive bedt om at skabe plads først:
- Mærker — du skal slette mærker for at komme under dit nuværende antal.
- Brugere — du skal fjerne teammedlemmer, før du reducerer pladser.
- E-etiketter — du skal slette etiketter for at komme under din nye grænse.