Нищо не се изтрива. Ако анулирате (или намалите абонамента си до безплатния план) и се окажете с повече марки, е-етикети или членове на екипа, отколкото позволява безплатният план, излишъкът става заключен, вместо да бъде премахнат.
- Заключените етикети се депубликуват и спират да бъдат сканируеми, но съдържанието им се запазва.
- Вашите най-нови марки, етикети и членове на екипа се заключват първи.
- Заключването на марка заключва и всеки е-етикет под нея, дори ако само броят на етикетите ви все още би бил в рамките на лимита.
- Членовете на екипа губят достъп до вашите марки по същия начин — вижте споделяне на марки.
- Когато анулирате, запазвате платените си функции до края на текущия ви период на таксуване — промяната влиза в сила след това.
Ако се абонирате отново по-късно, всичко се отключва (най-старите първи), когато капацитетът се възстанови.
Това е различно от преминаването към по-малък платен план, при което трябва сами да премахнете излишъка, преди промяната да влезе в сила.